Evenement

The Hague Strategic Council: The State of Dutch Innovation

The Hague Strategic Council: The State of Dutch Innovation

mrt

03

2011

In een tweetal bijeenkomsten die wij in augustus 2010 hebben gehouden is gesproken over een nieuwe agenda voor Nederland. De kernvraag was: welke invloed hebben de snel veranderende mondiale verhoudingen op de positie die Nederland, als deel van Europa, moet innemen.

Tijdens de bijeenkomst in augustus zijn we dieper in gegaan op de vragen wat dit voor de Innovatie agenda van Nederland betekent. We hebben u ook deelgenoot gemaakt van onze plannen een innovatiemonitor te maken: De Staat van de Nederlandse Innovatie. Nu is dat zover: in maart 2011 wordt de eerste De Staat van Nederland innovatieland 2011 uitgebracht door Strategy & Change, het strategisch onderzoeksprogramma van Den Haag Centrum voor Strategische Studies (HCSS) en TNO.

De Staat van Nederland innovatieland analyseert de status van innovatie in Nederland en geeft er aan wat nodig is deze toekomstbestendig te maken. De Staat van Nederland innovatieland wordt een jaarlijks terugkerende publicatie, dit jaar met Hightech Systems als specifieke casus.

Lees ook

Versterk het Industriële Hart: Clusters in Noord-Brabant (NL)
Versterk het Industriële Hart: Clusters in Noord-Brabant (NL)
  • Technologie en Innovatie

Project experts

Technologie en Innovatie